сряда, 20 юли 2011 г.

Емоция


Сватбата е един прекрасен празник, за който са необходими месеци подготовка. Всичко е в малките детайли, а времето не стига. Ние сме тук - за да не изпуснете нещо важно, за да ви вдъхновим и помогнем!

Сватбата е страхотно изживяване!
Денят, в който двама души, които се обичат,  казват „да” един на друг и пред всички останали. Създават свой празник и го споделят с най-близките си хора. Булката е ослепителна в своята бяла рокля, а младоженецът е усмихнат и любовта му се чете във всеки поглед и жест към жената, която е до него.
 Двамата са влюбени, щастливи... всички им се радват, засипват ги с пожелания и искат да запазят мига в снимка с тях...
Да, сватбата е прекрасен празник, който самата аз преживях и реших, че точно това искам да правя – да бъда до двамата влюбени в деня, в който те искат да се забавляват и всичко да бъде така, както са мечтали  и са планирали месеци преди това. Защото се оказва, че от това да си представяш нещо, до това то да се случи по точно определения начин, са необходими време, обмисляне и най-важното –доверие. А и защото има месеци (а понякога и по-малко), за подготовка, но в самия Ден си главно действащо лице и трябва да си там отпред - да се усмихваш, да обърнеш внимание на всеки гост,  просто да се забавляваш и да изживееш този хубав миг. А за да се случи всичко по план, с всички важни акценти, трябва да имаш някой, на когото да разчиташ, който знае кога и какво трябва да се случи и е там преди всички, за да подготви нещата, да не забрави нищо важно и да се притеснява вместо теб. Някой, който има опит, предвидил е всички възможни ситуации и умее да реагира адекватно.Този приятел, който те отменя и помага във всеки миг от важния ден, е сватбената агенция. А и струва ли си да ангажираш близки хора или приятели за това, като те също искат и трябва да празнуват?
Доверието в сватбената агенция като организатор на сватбения ден все повече расте у нас – въпреки че това е дългогодишна практика във всички западно европейски страни и САЩ. Тя спестява цялото време, в което се лутате по магазините и търсите най-подходящите за вас неща; спестява и пари, защото ползва договорени отстъпки. Всичко е възможно за една добра сватбена агенция и не е задължително да струва скъпо – при оптимизиране на бюджета и разумното му разпределение. Най-вече спестява дребни притеснения и неприятности, които изникват, докато празникът тече.
Всичко това може да започне с една предварителна среща (поне 5 месеца преди сватбата) и с въпрос „Как си я представяте?”
Сватбената агенция реализира вашата мечта (дори и най-смелата) и даже повече – дава ви идея за неща, които не са ви хрумнали или не знаете, че се възможни. От темата на сватбата – за да бъде всичко отражение на вашата индивидуалност (може да е просто ваш личен спомен, нещо, което обичате да правите заедно или просто харесвате...), темата предава цялото настроение в Деня.
Лятото и горещите дни настъпиха и вдъхновяват за прекрасна  сватбена церемония, изнесена навън – сред цветя и зеленина, на брега на езеро. Край водата е прохладно и изключително романтично –звезди и отразени вечерни светлини... Всичко е обсипано с цветя и балони, музиката е страхотна – кара те да танцуваш, храната е ммм... изкушение, а до теб е човекът, който обичаш...
Да, сватбата е прекрасно изживяване!Вдъхновете ни с вашата история, желания и мечти! За нас е предизвикателство и удоволствие да бъдем част от тях и да споделим вашия тържествен миг.