Декорация
Поканете есента в
ресторанта! Използвайте нейните топли цветове – оранжево, жълто, червено, кафяво. Изберете
два цвята за основни и едни за акцент - това ще раздвижи вашата
композиция и ще и придаде завършеност.
Защо да не
използвате и и характерното за есента изобилие - аранжирайте на всяка маса купа/панер
с есенни плодове. Вкусните червени ябълки, кехлибареното грозде, сочните круши
и орехите са най-подходящите елементи. Разпилейте по масата сухите оранжеви
семена на физалис. Освен красиви, те са много вкусни. Така, съчетавайки красиви
аранжировки ще позволите на гостите освен да им се наслаждават и да си
похапнат.
Типично есенна,
тиквата също има място на масата. Голяма, оранжева и издълбана в средата, тя се
превръща в страхотна ваза, в която може да аранжирате както букет есенни цветя,
така и красиви есенни листа - жълти, червени, кафеви, изпъстрени с точици...
Малките
декоративнти тиквички са идеални са всякакви композиции - пръснати по масата
или част от цветната аранжировка.
Кестените,
жълъдите, топките от чинар, орехите и клонките трябва да присъстват
задължително.
Купички с ядки(орехи,
лешници, бадеми, фъстъци) също могат да участват с темата. Можете да ги
предложите направо с черупките и всеки гост да си „чупи“ сам.
Клонки от шипка, обсипани с плодове ще
вкарат красивото червено в аранжироките.
Свещите ще придадат много топлина и уют. В
красиви свещници, като част от цветните аранжировки или просто поставени по
масите. Може да използвате различни по големина и цвят свещи – така ще раздвижите
декорацията.
Няма коментари:
Публикуване на коментар