неделя, 30 октомври 2011 г.

Важно при избора на покани

Поканите са първото впечатление, което правите на гостите, поканени на вашата сватба. Те трябва да бъдат съобразени със стила и цветовете на сватбата(стилът и цветовете на сватбата са основната информация, която определя насоките на организация на цялата сватба. След като сте взели това концептуално решение, вие ще бъдете улеснени при избора на всичко останало – влизайки във всеки магазин вие търсите нещо конкретно, не си губите времето с други варианти). Може да изберете готови покани от предлаганато от различни фирми многообразие. Те имат много плюсове:
  • поканите са вече готови, не се налага да чакате (ако, разбира се фирмата поддържа количества на склад);
  • директно си избирате – всички модели да пред вас, може да ги видите и пипнете;
  • има голямо разнообразие. Ако нямате конкретна идея как да изглежда поканата, разглеждайки готовите варианти ще откриете „вашата” или ще видите как със сигурност не искате да изглежда;
  • може да си изберете покана с по-скъпа/сложна полиграфия (златен/сребърен печат, релефни елементи и тн.) – цената им е сравнително ниска, тъй като са изработени в големи тиражи;
  • може да изработи покана с ваша снимка;
  • към поканите има готови аксесоари, изработени в същия цвят и стил – плик за изпращане по пощата, тейбъл картички, менюта и др.
Обърнете внимание на посочената цена на поканата – тя обикновено не включва печат и предпечатна подготовка, както и някои други еднократни такси, различни в различните фирми. Преди да поръчате се уверете какво точно влиза в цената, за да няма неприятни изненади и непредвидени суми.

Няма коментари:

Публикуване на коментар