събота, 13 октомври 2012 г.

Още няколко идеи за декорация на вашата есенна сватба













Декорация 
Поканете есента в ресторанта! Използвайте нейните топли цветове оранжево, жълто, червено, кафяво. Изберете два цвята за основни и едни за акцент - това ще раздвижи вашата композиция и ще и придаде завършеност.
Защо да не използвате и и характерното за есента изобилие - аранжирайте на всяка маса купа/панер с есенни плодове. Вкусните червени ябълки, кехлибареното грозде, сочните круши и орехите са най-подходящите елементи. Разпилейте по масата сухите оранжеви семена на физалис. Освен красиви, те са много вкусни. Така, съчетавайки красиви аранжировки ще позволите на гостите освен да им се наслаждават и да си похапнат. 
Типично есенна, тиквата също има място на масата. Голяма, оранжева и издълбана в средата, тя се превръща в страхотна ваза, в която може да аранжирате както букет есенни цветя, така и красиви есенни листа - жълти, червени, кафеви, изпъстрени с точици...
Малките декоративнти тиквички са идеални са всякакви композиции - пръснати по масата или част от цветната аранжировка. 
Кестените, жълъдите, топките от чинар, орехите и клонките трябва да присъстват задължително. 
Купички с ядки(орехи, лешници, бадеми, фъстъци) също могат да участват с темата. Можете да ги предложите направо с черупките и всеки гост да си „чупи“ сам.
Клонки от шипка, обсипани с плодове ще вкарат красивото червено в аранжироките.
Свещите ще придадат много топлина и уют. В красиви свещници, като част от цветните аранжировки или просто поставени по масите. Може да използвате различни по големина и цвят свещи – така ще раздвижите декорацията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар